Budapest XIV., Jerney u. 5.
20-291-1250
atera logo automaxi logo cam logo fapa logo kamei logo menabo logo thule logo

Költözés

A NEON Csomagtartó költözés miatt bizonytalan ideig zárva tart! Telefonon és e-mailen továbbra is várjuk jelentkezésüket!

Tel: +36-20-291-1250                        E-mail: csomagtarto@neon-csomagtarto.hu

Tetőcsomagtartó javítás, felszerelés az Ön otthonában

Vállaljuk tetőcsomagtartók javítását, felszerelését az Ön otthonában Budapest határán belül, akár még a bejelentés napján!

A helyben nem javítható tetőboxok, tetőcsomagtartók, keresztrudak el- és visszaszállítását is vállaljuk, kedvező feltételekkel és árakkal. Szolgáltatásunk hétköznap: 8-20 óráig, hétvégén: 10-18 óráig, kizárólag időpont egyeztetéssel vehető igénybe, a mindenkori kapacitás függvényében!

A tőlünk újonnan rendelt 50.000 Ft-ot meghaladó vásárlások esetén Budapesten a házhoz szállítás ingyenes!!!

Csomagtartó - külső kiegészítő felszerelések

Milyen csomagtartó létezik?

Csomagtartónak az olyan kiegészítő termékeket nevezzük, melyekkel (az autóra való felszerelés után) csomagot szállíthatunk.

Forgalmazunk Thule, CAM, Menabo, Automaxi, FAPA, Atera, Kamei valamint saját fejlesztésű és gyártású NEON csomagtartó termékeket. Mivel a csomagok különböző formájúak, és méretűek, speciális csomagtartókkal szállíthatjuk őket.

 

A Csomagtartók típusai:

  • tetőcsomagtartó
  • tetőbox (túrabox, síbox)
  • kerékpártartó (hátsó ajtóra szerelhető, tetőre szerelhető, vonóhorogra szerelhető)
  • síléctartó (tetőcsomagtartóra szerelhető, mágnestalpas)
  • vízi sporteszköz tartó
  • tetőrács vagy tetőkosár

Cégünk minden csomag szállításához kínál különféle csomagtartókat. Weboldalunkon tájékozódhat az egyes csomagtartó kiegészítő eszközökről.

Tetőcsomagtartó

Tetőcsomagtartó - mindenek alapja

Mit nevezünk tetőcsomagtartónak?

A tetőcsomagtartó az autóra szerelhető csomagtartó alaprúd és rögzítő együtt. A nevében hordozza, hogy ez az alapja mindennek. A tetőcsomagtartóra szerelhető minden egyéb kiegészítő (pl. tetőbox, kerékpártartó, síléctartó, vízi sporteszköz tartó), vagy szállítható rajta közvetlenül a csomag. Létezik belőle acél és alumínium rúddal szerelt változat is.

Bővebben: Tetőcsomagtartó
Tetőbox

Tetőbox - a zárható csomagtartó doboz

Mi az a tetőbox (tetőboksz)?

A tetőbox a tetőcsomagtartó alaprúdra szerelhető zárható doboz, amely sokféle méretben megvásárolható zuglói üzletünkben. Mindegyik tetőbox típus zárható, így a benne szállított csomagok a kíváncsi szemek előtt titokban maradnak. A tetőboksz egy olyan csomagtartó kiegészítő, amely önmagában nem szerelhető fel az autóra.

Bővebben: Tetőbox, síbox
Kerékpártartó, kerékpárszállító

Kerékpártartó - a biztonságos kerékpárszállítás alapja

Kerékpártartó vagy kerékpárszállító?

Bármennyire is hihetetlen, de, a kerékpártartó vagy kerékpárszállító egy olyan csomagtartó eszköz, mellyel biciklit lehet szállítani. Kerékpártartó hátsó ajtóra, vonóhorogra, valamint tetőre szerelhető változatban is kapható.

Bővebben: Kerékpártartó, kerékpárszállító
Síléctartó, sítartó, snowboardtartó

Síléctartó, snowboardtartó - a téli sportok szerelmeseinek

Síléctartó vagy sítartó?

A síléctartó, sítartó olyan csomagtartó, mellyel síléceket, snowboardokat biztonságban lehet szállítani. A téli sportok szerelmeseinek alkották meg, hogy biztonságban szállíthassák léceiket, vagy deszkáikat a sípályára.

Bővebben: Síléctartó, sítartó, snowboardtartó