Budapest XIV., Jerney u. 5.
20-291-1250
atera logo automaxi logo cam logo fapa logo kamei logo menabo logo thule logo

Költözés

A NEON Csomagtartó költözés miatt bizonytalan ideig zárva tart! Telefonon és e-mailen továbbra is várjuk jelentkezésüket!

Tel: +36-20-291-1250                        E-mail: csomagtarto@neon-csomagtarto.hu

Tetőcsomagtartó javítás, felszerelés az Ön otthonában

Vállaljuk tetőcsomagtartók javítását, felszerelését az Ön otthonában Budapest határán belül, akár még a bejelentés napján!

A helyben nem javítható tetőboxok, tetőcsomagtartók, keresztrudak el- és visszaszállítását is vállaljuk, kedvező feltételekkel és árakkal. Szolgáltatásunk hétköznap: 8-20 óráig, hétvégén: 10-18 óráig, kizárólag időpont egyeztetéssel vehető igénybe, a mindenkori kapacitás függvényében!

A tőlünk újonnan rendelt 50.000 Ft-ot meghaladó vásárlások esetén Budapesten a házhoz szállítás ingyenes!!!

Csomagtartó szerviz, javítás, szerelés

Csomagtartó szerviz garanciával

Csomagtartója javításra szorul? Hiányzik egy-két alkatrész?

Még a legjobb háztartásban is előfordul, hogy költözés, pakolás közben egyes alkatrészek elkeverednek, és így nem tudja felszerelni a tartót az autóra. Szerencsére minden alkatrész beszerezhető és pótolható, így a meglévő csomagtartóját nem kell kidobnia, és újat vásárolnia.

Elveszett kulcsok pótlása, zárcsere, zárproblémák javítása ATERA, AUTOMAXI, CAM, FAPA, KAMEI, MENABO, THULE vagy NEON csomagtartó termékeken! 

Minden általunk forgalmazott csomagtartóhoz vásárolhat alkatrészt!

Keressen bizalommal akkor is, ha autóját lecserélte, és a meglévő tetőcsomagtartó nem szerelhető fel az új négykerekűre. Egyes alkatrészek pótlásával olcsón megoldható, hogy fel tudja szerelni azt az új autóra.

Csomagtartó szerelés

Amennyiben kívánja, a tartót pontosan, szakszerűen össze- illetve felszereljük autójára, időt és energiát spórolva Önnek! Keressen akkor is, ha máshol vásárolt tetőcsomagtartóját nem tudja autójára felszerelni, segítünk!

Csomagtartó szerviz

  • Elfelejtette, hogy a tetőcsomagtartó fel van szerelve, és beállt a garázsba?
  • Megsérült a tetőcsomagtartó?

Természetesen erre is van megoldás!

Cégünk vállalja csomagtartók javítását, tetőcsomagtartók szervizelését is Zuglói telephelyünkön! ATERA, AUTOMAXI, CAM, FAPA, KAMEI, MENABO, THULE vagy NEON csomagtartója van? Hívjon minket bizalommal! A csomagtartó szerviz telefonszáma: 06-20-291-1250, elérhetőség hétköznap 08.00-21.00-ig, hétvégén 09.00–21.00-ig.