Budapest XIV., Jerney u. 5.
20-291-1250
atera logo automaxi logo cam logo fapa logo kamei logo menabo logo thule logo

Költözés

A NEON Csomagtartó költözés miatt bizonytalan ideig zárva tart! Telefonon és e-mailen továbbra is várjuk jelentkezésüket!

Tel: +36-20-291-1250                        E-mail: csomagtarto@neon-csomagtarto.hu

Tetőcsomagtartó javítás, felszerelés az Ön otthonában

Vállaljuk tetőcsomagtartók javítását, felszerelését az Ön otthonában Budapest határán belül, akár még a bejelentés napján!

A helyben nem javítható tetőboxok, tetőcsomagtartók, keresztrudak el- és visszaszállítását is vállaljuk, kedvező feltételekkel és árakkal. Szolgáltatásunk hétköznap: 8-20 óráig, hétvégén: 10-18 óráig, kizárólag időpont egyeztetéssel vehető igénybe, a mindenkori kapacitás függvényében!

A tőlünk újonnan rendelt 50.000 Ft-ot meghaladó vásárlások esetén Budapesten a házhoz szállítás ingyenes!!!

Kerékpártartó, kerékpárszállító

Kerékpártartó - a biztonságos kerékpárszállítás alapja

Kerékpártartó vagy kerékpárszállító?

Bármennyire is hihetetlen, de, a kerékpártartó vagy kerékpárszállító egy olyan csomagtartó eszköz, mellyel biciklit lehet szállítani. Kerékpártartó hátsó ajtóra, vonóhorogra, valamint tetőre szerelhető változatban is kapható.

Cégünk CAM, Thule és Menabo kerékpártartókat forgalmaz. Az autóra szerelhető kerékpárszállítók a következő típusokban léteznek:

Hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó:

Nagyon praktikus szállítási lehetőség, hiszen ennek a biciklitartónak a használatával nincs szükség tetőcsomagtartóra, nem kell magasra emelni a bringákat. A kerékpártartó hátsó ajtóra legnagyobb hátránya, hogy a legtöbb esetben a csomagtérhez csak az kerékpárszállító leszerelésével juthatunk csak hozzá.

Tetőcsomagtartóra szerelhető kerékpártartó:

A tetőre szerelt kerékpárszállító a legelterjedtebb szállítási mód, a tetőn a biciklik biztonságban vannak. Hátránya, hogy mindenképp szükséges hozzá egy tetőcsomagtartó alaprúd is, és a bicikliket az autó tetejére fel kell emelni, nagy mértékben megnő autója üzemanyag-fogyasztása.

Vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító:

A legpraktikusabb szállítási lehetőség kerékpárjai szállítására. A vonóhorgos biciklitartó használatával nem kell magasra emelni a kerékpárokat, és még a csomagtérhez is könnyedén hozzáfér. A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó könnyen szerelhető fix, vagy levehető vonóhorogra, egyszerűen kezelhető és kis helyen tárolható. Mivel a kerékpártartó a vonóhorogra rögzül, az autó típusától független a felszerelés, mindössze egy vonóhorogra van szükség.