Budapest XIV., Jerney u. 5.
20-291-1250
atera logo automaxi logo cam logo fapa logo kamei logo menabo logo thule logo

Költözés

A NEON Csomagtartó költözés miatt bizonytalan ideig zárva tart! Telefonon és e-mailen továbbra is várjuk jelentkezésüket!

Tel: +36-20-291-1250                        E-mail: csomagtarto@neon-csomagtarto.hu

Tetőcsomagtartó javítás, felszerelés az Ön otthonában

Vállaljuk tetőcsomagtartók javítását, felszerelését az Ön otthonában Budapest határán belül, akár még a bejelentés napján!

A helyben nem javítható tetőboxok, tetőcsomagtartók, keresztrudak el- és visszaszállítását is vállaljuk, kedvező feltételekkel és árakkal. Szolgáltatásunk hétköznap: 8-20 óráig, hétvégén: 10-18 óráig, kizárólag időpont egyeztetéssel vehető igénybe, a mindenkori kapacitás függvényében!

A tőlünk újonnan rendelt 50.000 Ft-ot meghaladó vásárlások esetén Budapesten a házhoz szállítás ingyenes!!!

Síléctartó, sítartó, snowboardtartó

Síléctartó, snowboardtartó - a téli sportok szerelmeseinek

Síléctartó vagy sítartó?

A síléctartó, sítartó olyan csomagtartó, mellyel síléceket, snowboardokat biztonságban lehet szállítani. A téli sportok szerelmeseinek alkották meg, hogy biztonságban szállíthassák léceiket, vagy deszkáikat a sípályára.

Cégünk forgalmaz Thule, CAM és Menabo síléctartókat, snowboardtartókat. A típusok között található tetőcsomagtartóra szerelhető változat, valamint mágnestalpas, melynek nagy előnye, hogy nem szükséges hozzá tetőcsomagtartó.

A síléctartók különböző méretben - párban kaphatók -, a szállítandó lécek számának függvényében. Ezen kívül figyelembe kell venni a sílécek kötésének magasságát, fontos ugyanis, hogy magas kötésű lécek (jellemzően a carving lécek ilyenek) esetén a síléctartónak magasabbnak kell lennie, hogy ne érjenek hozzá az autó tetejéhez a sílécek. Két snowboard szállításához is érdemes magasított snowboardtartót vásárolni.