Budapest XIV., Jerney u. 5.
20-291-1250
atera logo automaxi logo cam logo fapa logo kamei logo menabo logo thule logo

Költözés

A NEON Csomagtartó költözés miatt bizonytalan ideig zárva tart! Telefonon és e-mailen továbbra is várjuk jelentkezésüket!

Tel: +36-20-291-1250                        E-mail: csomagtarto@neon-csomagtarto.hu

Tetőcsomagtartó javítás, felszerelés az Ön otthonában

Vállaljuk tetőcsomagtartók javítását, felszerelését az Ön otthonában Budapest határán belül, akár még a bejelentés napján!

A helyben nem javítható tetőboxok, tetőcsomagtartók, keresztrudak el- és visszaszállítását is vállaljuk, kedvező feltételekkel és árakkal. Szolgáltatásunk hétköznap: 8-20 óráig, hétvégén: 10-18 óráig, kizárólag időpont egyeztetéssel vehető igénybe, a mindenkori kapacitás függvényében!

A tőlünk újonnan rendelt 50.000 Ft-ot meghaladó vásárlások esetén Budapesten a házhoz szállítás ingyenes!!!

Tetőbox

Tetőbox - a zárható csomagtartó doboz

Mi az a tetőbox (tetőboksz)?

A tetőbox a tetőcsomagtartó alaprúdra szerelhető zárható doboz, amely sokféle méretben megvásárolható zuglói üzletünkben. Mindegyik tetőbox típus zárható, így a benne szállított csomagok a kíváncsi szemek előtt titokban maradnak. A tetőboksz egy olyan csomagtartó kiegészítő, amely önmagában nem szerelhető fel az autóra.

Zuglói üzletünkben forgalmazunk THULE, CAM és MENABO tetőboxokat, melyek mindegyike TÜV minőségbiztosítási védjeggyel rendelkezik. A legtöbb tetőbox­ univerzális rögzítési rendszerének köszönhetően akár a már meglévő tetőcsomagtartó-ra is könnyen felszerelhető.

A megfelelő tetőbox méret kiválasztásánál a szállítani kívánt csomagok helyigénye a legfontosabb. Ebből a megközelítésből megkülönböztetünk túrázáshoz, nyaraláshoz használt túraboxot, valamint a téli kirándulásokhoz használt síboxot.

A tetőbox - síbox családok minden darabját a fejlesztés során mesterséges szélcsatornákban tesztelik a légellenállás és szélzaj csökkentése érdekében. Ezen felül különböző törésteszteknek vetik alá a tetőbox-okat, hogy megbizonyosodjanak azok terhelhetőségéről.