Budapest XIV., Jerney u. 5.
20-291-1250
atera logo automaxi logo cam logo fapa logo kamei logo menabo logo thule logo

Költözés

A NEON Csomagtartó költözés miatt bizonytalan ideig zárva tart! Telefonon és e-mailen továbbra is várjuk jelentkezésüket!

Tel: +36-20-291-1250                        E-mail: csomagtarto@neon-csomagtarto.hu

Tetőcsomagtartó javítás, felszerelés az Ön otthonában

Vállaljuk tetőcsomagtartók javítását, felszerelését az Ön otthonában Budapest határán belül, akár még a bejelentés napján!

A helyben nem javítható tetőboxok, tetőcsomagtartók, keresztrudak el- és visszaszállítását is vállaljuk, kedvező feltételekkel és árakkal. Szolgáltatásunk hétköznap: 8-20 óráig, hétvégén: 10-18 óráig, kizárólag időpont egyeztetéssel vehető igénybe, a mindenkori kapacitás függvényében!

A tőlünk újonnan rendelt 50.000 Ft-ot meghaladó vásárlások esetén Budapesten a házhoz szállítás ingyenes!!!

Tetőcsomagtartó

Tetőcsomagtartó - mindenek alapja

Mit nevezünk tetőcsomagtartónak?

A tetőcsomagtartó az autóra szerelhető csomagtartó alaprúd és rögzítő együtt. A nevében hordozza, hogy ez az alapja mindennek. A tetőcsomagtartóra szerelhető minden egyéb kiegészítő (pl. tetőbox, kerékpártartó, síléctartó, vízi sporteszköz tartó), vagy szállítható rajta közvetlenül a csomag. Létezik belőle acél és alumínium rúddal szerelt változat is.

Zuglói üzletünkben forgalmazunk AUTOMAXI, ATERA, CAM, FAPA, KAMEI, MENABO, THULE és NEON csomagtartókat.

A gépjárművek készülnek normál tetővel (az oldalajtó nyílásának felső peremébe kapaszkodó, és a tetőn támaszkodó megoldással), gyári fixponttal (az autó tetején speciális rögzítőpont), és hosszanti tetőkorláttal (az autó tetején két oldalt végigfutó műanyag vagy fém korlát). Ezek mindegyikére forgalmazunk tetőcsomagtartót, különböző gyártók (ATERA, AUTOMAXI, CAM, FAPA, KAMEI, MENABO, THULE, NEON) termékei közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Tetőcsomagtartó kínálatunkban megtalálhatók a saját gyártású magyar NEON csomagtartó termékek is. A megfelelő tetőcsomagtartó alaprúd kiválasztása után már biztonságosan szállíthatja csomagjait, vagy rögzíthet tetőboxot, kerékpártartót, síléctartót.